Sneakers

Populaire Meest Verkochte Adidas Sneakers!

Posted On April 14, 2016 at 10:35 am by / Comments Off on Populaire Meest Verkochte Adidas Sneakers!

Adidas is een populair merk onder de sneaker fans. Speciaal voor de fans hebben we hieronder de top 3 Adidas sneakers samengesteld.

Best verkochte sneakers van Adidas:

  1. Adidas Superstar;
    De Adidas Superstar was de sneaker van de NBA tijdens de jaren 70 (deels te wijten aan Kareem Abdul-Jabbar ).Op een gegeven moment droegen 75% van alle NBA-spelers het als hun sneaker . De sneaker was ook immens populair tijdens de Helter Skelter dagen van de ABA. ‘De Superstar’ werd wereldwijd immens populair gemaakt door het Hip Hop trio Run DMC tijdens de vroege jaren ’80. De Adidas Superstar kende een serieuze opleving rond 1992 en is sindsdien de hoeksteen van de Adidas Originals lijn geweest. Het is misschien wel de grootste sneaker ooit gemaakt.
  2. Adidas Stan Smith;
    Stan Smith’s hebben geen strepen. Geen. Alleen gaten langs de zijkanten waar de strepen moeten zijn. Het eenvoudige en schone ontwerp is zowel klassiek als tijdloos.
  3. Adidas Hamburg;
    Een heruitgave van een retro favoriet. De originele Hamburg training schoen kwam op het toneel, als onderdeel van de wereldwijde serie in de jaren ’70 en ’80.